Urbex Budapesten

Cikkek a világ elhagyatott és romos, mégis gyönyörű épületeiről

Izgalmas helyek külföldön 1.rész

2017. január 09. 20:52 - SimiAdventures

Belgium

Elhagyatott, romos helyek a világ minden táján megtalálhatóak, nem kivétel Belgium sem. Miközben urbexes oldalakt nézegettem, akkor találtam ezt az elég ijesztően kinéző "horror labort" ami teljesen nyilvános és Brüsszelben található.

Eredetileg egy állatgyógyászati iskola volt, amíg el nem költözött az egész, és az épületek nagy részét lakásokká alakították. Azonban a főépületben megmaradtak az egykori eszközök amiket a diákok használtak.

http://www.forbidden-places.net/explos/35/horror/images/photo02.jpg

A további képeket csak erős idegzetű olvasóknak ajánlom!

 

Az épület a 20.század elején épült, és 1991 óta áll "üresen". A költözés után ott maradt rengeteg állati tetem befőttesüvegekben, testrészek, ismeretlen kémiai anyagok és rozsdás orvosi felszerelések. Ez a hely az eddigi legijesztőbb amit valaha láttam!

http://www.forbidden-places.net/explos/35/horror/images/photo08.jpg

http://www.forbidden-places.net/explos/35/horror/images/photo10.jpg

Abban sem vagyok biztos, hogy ide valaha is lenne kedvem vagy bátorságom bemenni, pedig ez a hely az egyik legkeresettebb elhagyatott épület Európában.

Bemenni ráadásul veszélyes is lehet. A nyitva hagyott üvegekben ismeretlen kémiai anyagok vannak amik akár az ember bőrével is reakcióba léphetnek. Találhatók még itt állati koponyák, belső szervek és még sok minden, nehéz itt több mint tíz percet eltölteni anélkül, hogy kirohanjon az ember. 

http://www.forbidden-places.net/explos/35/horror/images/photo20.jpg

http://www.forbidden-places.net/explos/35/horror/images/photo01.jpg

Tökéletes horrorfilmhelyszínt lehetne itt kialakítani, elég nehéz elképzelni, hogy itt valaha órákat tartottak és diákok tanultak. Néhány tetemet olyan tökéletesen óvtak meg, hogy akár élőnek is lehet hinni őket, a hely inkább tűnik labornak, mint iskolának. Ezek után én tuti nem leszek állatorvos!

Az épületet folyamatosan ürítik ki, de még mindig jó pár érdekességgel és furcsa dologgal találkozhat az aki bemerészkedik. Aki nem bírja a vért vagy a hullákat annak egyáltalán nem ajánlom.

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem, hogy tetszett és senkinek nem lesznek rémálmai...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapesturbex.blog.hu/api/trackback/id/tr8011961475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása